2006-05-19

Na flink rennen is het goed rusten

Nu we een poosje flink gerend hebben van de storm buiten, liggen daar nu eens lekker van uit te rusten.

lekker liggen

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

Stroomstoring

Gisteravond was er bij ons een grote stroomstoring. Alle lichten deden het niet meer en het baasje had waxinelichtjes neergezet om nog wat te kunnen zien. Het leek net Kerstmis.

Het vervelende voor ons was wel dat het baasje zowat met de kippen op stok ging. Om half elf lag hij al op een oor, terwijl hij anders pas na twaalven naar bed gaat. Ik heb mijn keeltje nog laten klinken, maar het mocht niet baten.

Het fijne was dat het baasje vanmorgen vroeg opstond, zo rond zes uur, zodat ik nog lekker kon rondrennen in het huis terwijl de laatste restjes van de storm aan het uitrazen was. En aangezien ik een echte morgenkat ben, vond ik dat eigenlijk wel best.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

2006-05-16

Bengel weer ziek

Al die prikjes bij de dierenarts, de afgelopen vijf dagen, hebben niets opgeleverd. Bengel was gisteren weer ziek geworden. Hij is naar de dierenarts geweest, waar hij 39,1 graden had (1,1 graden koorts dus) en uitgedroogd bleek te zijn. Hij kreeg een nieuw antibioticum, ontstekingsremmer en vocht toegediend via een infuus.

Bengel ligt ziek op bed

Bengel krijgt nu nieuwe pilletjes mee naar huis, maar als hij weer de hele dag op het bed van het baasje ligt (zoals de foto hierboven), moet het baasje weer met Bengel naar de dierenarts voor contrôle.

Ik vind het wel zielig, hoor, dat Bengel zo vaak naar de dierenarts moet. Mij niet gezien. Het baasje heeft de afgelopen week al meer dan 100 euro uitgegeven aan Bengel. Daaraan kun je wel zien hoeveel het baasje van Bengel houdt.

En van mij niet minder, want direct toen het baasje thuiskwam, zijn we samen een eindje gaan wandelen. Jippie, dat is fijn.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

Kooitraining

Wij katjes moeten soms wel eens naar de dierenarts. Daarvoor heeft het baasje een kooi en omdat wij niet bang voor die kooi mogen zijn, staat hij iedere dag gewoon in de kamer, met een lekker poezenkleedje er in. Soms krijgen we er ook wel eens eten in. Zoiets noemt hij "kooitraining".

draaiend in de kooi

Gisterenavond wilde ik weer eens in die kooi slapen en het baasje heeft hier deze foto's bij gemaakt.

mijn plekje gevonden

Was ik bijna vertrokken, kwam Nataaha bij me liggen. Waar ik ben, moet zij ook zijn.

Natasha komt er bij

De kooi is fijn om in je eentje in te liggen, maar met z'n tweetjes is hij toch wel vol, laat staan met zijn drieën. Daarom heeft het baasje nog een kooi voor ons. Een heel andere kooi, maar die laat ik een andere keer nog wel eens zien.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

2006-05-15

Lekker op de bank liggen

Ik ben een erg actieve kat, maar als ik wil, kan ik ook erg lui zijn. Kijk maar hoe lekker ik er hier bij lig...

Rasheed ligt er lekker bij

   ^_ _^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

Bengel eet blikvoer

Smak-smak. Bengel laat zich het blikvoer prima smaken. Dat mag ook wel, want hij was door zijn ziekte een beetje afgevallen.



   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden: