2006-05-11

Bengel naar dierenarts geweest

Bengel ligt op bed

Zie Bengel daar eens heerlijk liggen. Hij voelt zich veel lekkerder dan voor hij naar de dierenarts ging. Bengel had een beetje verhoging (39,7) en was een tikkie uitgedroogd van een dag slecht eten en drinken. Daarom heeft hij een antibioticaprik en vocht onder zijn velletje gekregen.

Omdat Bengel de vorige keer dat hij antibioticapilletjes kreeg wel drie weken dun gepoept had, krijgt hij de volgende vijf dagen een prikje met antibiotica van de dierenarts, in plaats van pilletjes die het baasje zelf kan geven. Mocht Bengel morgen weer niet zelf genoeg gedronken hebben, dan krijgt hij waarschijnlijk weer vocht toegediend.

Lijkt mij niet leuk om de komende dagen iedere dag naar de dierenarts te moeten.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

Bengel ziek

Bengel ligt op bed

Bengel is sinds gisteren ziek. Zag je hem op het bed liggen op de video? Daar lag hij vanmorgen nog. Ik heb van het baasje gehoord dat hij alleen van het bed is gegaan om te plassen en dat ging stapje voor stapje (stapje en dan zitten, stapje en dan zitten). Het baasje vertelde dit toen hij de dierenarts belde, waar hij vanmiddag naar toe gaat.

Rasheed speelt met Bengel

Zelfs toen ik een beetje met Bengel wilde spelen, bleef hij gewoon liggen, alsof ik niet bestond. Ja, hij had wel door dat ik er was, want hij zwiepte met zijn staart, maar normaal rent hij dan weg om van me af te zijn en nu dus niet.

Bengel moet dus wel ziek zijn. Och, arme kat!

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

P.S. Ik laat nog wel horen wat het baasje van de dierenarts te horen heeft gekregen.

2006-05-10

Hallo, ik ben Rasheed

Ik heet officieel Batifoleurs Rasheed, maar mijn roepnaam is Rasheed. Ik ben een je weet wel kater en een raskat. Mijn ras noemen ze Bengaal en de kleur van mijn velletje spotted. Ik ben dus een spotted Bengaal.

Dit is een logje voor wie mij nog niet kent. Ik heb een poosje logjes geschreven op web-log.nl, maar het baasje vond dat niet goed genoeg meer en nu mag ik hier mijn stukjes voor jullie schrijven.

Vroeger ben ik naar een paar kattenshows geweest, maar dat vond ik maar niks. De hele dag naar die enge mensen kijken die langs je kooi lopen is niets voor mij. Ik wil lekker kunnen ravotten en rondlopen. Zitten in een kooi is me te saai. Bengalen zijn namelijk heel actieve katten en ik ben geen uitzondering.

Op dit moment woon ik samen met mijn beste kattenvriendinnetje Natasha en mijn baasje René. Nu schrijf ik wel "baasje", maar eigenlijk is het personeel. René probeert het mij zoveel naar mijn zin te maken. Zelfs zo erg dat hij bijna elke dag een klein uurtje (soms veel langer) met me gaat wandelen, zodat ik de buurt onveilig kan maken. Als het te eng wordt, pakt René me op en beschermt me tegen opdringerige honden en kinderhandjes.

Dat was het wel zo'n beetje voor nu. Blijf lezen, dan kom je meer van mij te weten...

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Middagdutje


Wij katjes vinden het 's middags te warm om te spelen en gaan we maar lekker slapen. Een kattenslaapje dus, wat je bij mensen een dutje zou noemen. Ik lag heerlijk bij mijn vriendinnetje Natasha.

Liggen jullie poezen ook 's middags te slapen of rennen ze de hele dag door je huis en in de tuin?

   ^. .^
Kopje van Rasheed.