2007-01-17

Een nieuwe krabpaal

Jaaawww, we hebben een nieuwe krabpaal gekregen van onze baas.

Natasha on the new scratching post

Hier zie je hoe hij in zijn geheel uitziet, in een rustig hoekje van de woonkamer.

New scratching post

De zus van het baasje heeft de paal met flinke korting gekocht en gisteravond naar ons flatje gebracht. Vanmiddag heeft het baasje ruimte gemaakt door een paar meubels anders neer te zetten. Daarna ging hij het kattenmeubel in elkaar zetten. Natuurlijk heb ik geholpen door overal op en in te zitten.

Toen het meubel in elkaar zat, heeft hij het nog een keertje veranderd, zodat het op het plaatje leek (tja, hij heeft twee linker handen). Daarna konden Natasha en ik de paal verkennen. Oh, wat een lol hadden we. Dat had het baasje al eerder moeten doen.

Sorry dat ik zolang niet meer geschreven heb, maar het baasje had het heel druk met andere dingen. Eventjes het belangrijkste vermelden.

Ik loop nog bijna iedere dag met het baasje, alhoewel we in het weekend vaak binnen blijven, omdat hier iemand in de buurt een gruwelijke hekel aan mij heeft, omdat andere katten in zijn tuin plassen en poepen. Hij kan die niet de schuld geven, maar het baasje dus wel.

Die man is (denk het baasje) een zoon van iemand die hier in de buurt woont, want de man die daar zelf woont heeft geen problemen met katten (hij heeft er zelf een). De "zoon" komt waarschijnlijk voornamelijk in het weekend, en het baasje wil de zaak niet op de spits drijven.

Katten en tuinieren gaan meestal niet goed samen...

Labels: ,