2006-11-08

Weer vriendschap gesloten

Rasheed ligt lekker

Ach, het baasje is eigenlijk best leuk, dus heb ik weer vriendschap met hem gesloten. Maar zoiets als vanmiddag moet niet nog eens gebeuren, hoor!

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Labels: ,

In de kou gezet...

Rasheed in ligzak

Af en toe mag ik wel eens op het balkon om even in de buurt rond te kijken. Zo kan ik ook de katten die onder mij door lopen flink wegblazen. Vandaag had het baasje haast en was vergeten me binnen te laten. Ik stond dus uren in de kou, terwijl het baasje weet niet waar naar toe was.

Toen hij thuiskwam, liet ik dat ook goed blijken, met een luid gemiauw vanaf het balkonnetje en toen het baasje zich excuserend mij binnen gelaten had, bleef ik lekker doorzeuren, want ik voelde me terecht tekort gedaan. Ik kreeg aaitjes en troetelwoordjes en een schaaltje blikvoer, maar het mocht niks bommen. Het baasje moest maar zelf eens voelen hoe het is om alleen te zijn.

Lekker puh!

Op de foto zie je hoe ik me verstopt heb, zodat het baasje moeite moest doen om mij te vinden. Volgens mij schaamde het baasje zich rot en heeft daarom maar dit berichtje ingetikt om zich publiekelijk te excuseren.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Labels:

2006-11-07

Lekker warrum!

Het baasje had een hele hoge energierekening gekregen en daarom heeft hij de tering naar de nering gezet door het stoken even uit te stellen. Maar vandaag was het zo koud en vochtig, dat hij vanavond de verwarming toch maar eventjes aangezet heeft.

Natasha op de cv
Natasha op de cv

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Labels: ,

2006-11-06

Samen

Samen

Natasha en ik liggen graag bij elkaar. Zij vindt het niet altijd leuk dat ik zo ruw speel, maar af en toe kan ze er zelf ook wat van. En op het einde van de dag vinden we elkaar en liggen we samen op de bank. Samen.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Labels: , ,