2006-05-11

Bengel naar dierenarts geweest

Bengel ligt op bed

Zie Bengel daar eens heerlijk liggen. Hij voelt zich veel lekkerder dan voor hij naar de dierenarts ging. Bengel had een beetje verhoging (39,7) en was een tikkie uitgedroogd van een dag slecht eten en drinken. Daarom heeft hij een antibioticaprik en vocht onder zijn velletje gekregen.

Omdat Bengel de vorige keer dat hij antibioticapilletjes kreeg wel drie weken dun gepoept had, krijgt hij de volgende vijf dagen een prikje met antibiotica van de dierenarts, in plaats van pilletjes die het baasje zelf kan geven. Mocht Bengel morgen weer niet zelf genoeg gedronken hebben, dan krijgt hij waarschijnlijk weer vocht toegediend.

Lijkt mij niet leuk om de komende dagen iedere dag naar de dierenarts te moeten.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

2 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Hé Rasheed,
gaan jullie ook verhuizen?
Mijn vrouwtje vertelde mij gisteren ook al dat wij misschien gaan verhuizen. Ze heeft in iedergeval al wel een ander account aangemaakt op punt.nl en post eigenlijk nu even op beiden logs hetzelfde. Ze wil nog even afwachten wat de veranderingen bij weblog allemaal te weeg gaan brengen. Maar ja, ze wilde toch wel voor de zekerheid iets anders achter de hand hebben voor het geval het niet mocht bevallen.
Ons 2e adres is: http://hetleventjevanbalou.punt.nl

Groetjes van Balou.

En is het al weer wat beter met Bengel?

zondag, 14 mei, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

We zijn in feite al verhuisd. Het baasje gebruikt het weblog op web-log.nl alleen om mensen door te verwijzen.

Het gaat stukken beter met Bengel. Hij heeft geen koorts meer en eet en drinkt normaal. Alleen wou ik dat ik ook zo vaak blikvoer kreeg als die Bengel.

zondag, 14 mei, 2006  

Een reactie posten

<< Beginpagina