2006-06-05

Bengel begraven

Bengel vlak voordat hij begraven werd

Het baasje is een poosje weggeweest om Bengel te begraven. Hierboven zie je de aller allerlaatste foto van Bengel, vlak voordat hij begraven werd. Tussen zijn pootjes zie je zijn favoriete speeltje, dat hij altijd luid miauwend in zijn bekje droeg als hij aandacht van het baasje wilde. Het baasje heeft het speeltje mee begraven met Bengel.

Het baasje is ook nog een videootje aan het samenstellen van het begraven van Bengel. Dat volgt zodra het gepubliceerd is op YouTube.

Rasheed enthousiast zwaaiend met zijn staart

Toen het baasje thuis kwam was ik natuurlijk laaiend enthousiast. Ik wil bij het baasje zijn en met hem spelen, maar terwijl het baasje dit berichtje typt, zie ik hem al weer grienen.

Baasje, je krijgt een innig kopje van Rasheed.

Sleutelwoorden:

3 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Heel veel sterkte baasje van Bengel. Hou maar goed in gedachten dat dit beter is voor bengel.

sterkte!

dinsdag, 06 juni, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Wat fijn dat het baasje zo'n mooi plekje voor Bengel heeft gevonden. En natuurlijk is je baasje nog verdrietig. Rasheed, geef je baasje maar extra kopjes. Die kan hij wel gebruiken. Kopjes van Dio, Es en Fiƫra

dinsdag, 06 juni, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Hey Rene.
wat errug zeg, dat bengel er niet meer is...je bent echt super voor hem geweest...En hoe Rasheed je op wil vrolijken en alles aan voelt!..
Heel veel sterkte!
knuff Joannie

woensdag, 07 juni, 2006  

Een reactie posten

<< Beginpagina