2006-06-02

Een moeilijke nacht

Bengel had erg last van verstopping. Hij sliep veel, maar dat hielp dus niet. De verstopping was gistermorgen begonnen en de klachten werden steeds erger. Op een gegeven moment wilde Bengel niet meer eten of drinken. Als het baasje via een spuitje een papje met blikvoer gaf, spuugde Bengel een deel weer uit. Helemaal niet leuk voor Bengel of het baasje.


Het was niet alleen maar ellende. Hier zie je ons drie katten bij elkaar liggen. Als Bengel zich zo ziek voelt, zoeken we hem natuurlijk op. Zulke dingen houden het voor het baasje nog een beetje leuk om voor ons katjes te zorgen.

Bengel zit op de grond
Nadat Bengel vanmorgen vroeg een grote boodschap had gedaan, ging het al weer iets beter. Hopelijk blijft hij nu weer normaal naar de bak gaan.

Allemaal niet zo leuk voor het baasje. Hij was erg bezorg en heeft zelfs de temperatuur van Bengel opgenomen, maar die was goed (38,2 graden). Om zes uur stond hij op om het Bengel makkelijker te maken. En omdat Bengel zelf een ander plekje zocht om te slapen en niet op bed bleef liggen, dacht het baasje dat het ietsjes beter ging. We zullen wel zien.

   ^. .^
Kopje van Rasheed.