2006-05-23

Het gaat niet alleen over Bengel

Natuurlijk heeft het baasje nu veel aandacht voor Bengel en dat snap ik best. Een zieke kat heeft nu eenmaal veel aandacht nodig. Maar er zijn ook nog twee andere katten in dit huis, kijk maar naar de onderstaande videootjes die het baasje al gemaakt had, maar door het gedoe met Bengel nog niet op dit weblog gezet had.

Natasha is een huiskat die tot haar negen levensweek op straat rondzworf. En ik heb haar het eerst gezien. Het baasje heeft haar toen gevangen en bij ons in huis gebracht. Toch is ze niet zo gewend aan mensen als Bengel en ik. Je moet iets meer geduld met haar hebben.

Een fototoestel vlak op haar snoetje zetten en dan met je mensenhand haar proberen te aaien is niet de beste manier om haar vertrouwen te winnen. "Eek, enge mensenhand die mij wil pakken," zal ze wel gedacht hebben.


Hoe lezen wij katten de krant. Het baasje had wat krantenpagina's op de grond gelegd, in de hoop dat wij nu eens wat cultuur tot ons zouden nemen.

Ja, in je dromen, baasje! Wij katten weten wel leukere dingen te doen dan dat saaie lezen van een krant ;-)

Zo zie je maar, beste webloglezers, er is meer in deze wereld dan een zieke Bengel.

   ^. .^
Kopje van Rasheed
en een miauwtje van Natasha.

2 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Goeiemorgen René, leuke filmpjes hoor. Je kunt inderdaad zien dat ze tamelijk schuw is, fijn dat ze bij jou zo'n warm mandje heeft gevonden.

Ik heb ook weer genoten van de miauws van Rasheed, bij de stapel kranten.

Fijn dat Tasha toch wat loskomt bij haar kattenvriendjes, je kunt zien dat ze wél graag wil, maar het nog een beetje eng vindt.

Fijne dag René, liefs, Marleen xxx

woensdag, 24 mei, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Leuke filmpjes:)
Weet je Nathasja en Rasheed:
wat ook leuk is, is om boven op de krant te gaan zitten als je personeel dat probeert te lezen;)

Groetjes van Balou

vrijdag, 26 mei, 2006  

Een reactie posten

<< Beginpagina